torek, 26. januar 2010

Nisem počivala

Ne nisem počivala samo za objavljanje si ne vzamem čas. V tem času sem naredila eno čestitko za novorojenko. Ker so mi čestitke, ki jih izdeluje Ustvarjalna skrinija zelo všeč, sem se zdaj lotila tudi jaz ene. Šablone sem našla na netu. In začela z rezanjem. Delo je bilo zelo zelo zamudno. In tako je nastala tale rozika.





In nastali so še moji drugi filcani copati. Ti pa so 100% boljši od prvih. Res sem zelo vesela, da so mi tako dobro uspeli:) Filcanje me je čisto prevzelo. Samo brskam po netu in iščem ideje. Da pa bom lahko naredila še kaj, moram dobiti volno, a se je z dobavo nekaj zataknilo. Jaz pa imam polno glavo idej in upam, da mi nebodo kam ušle:)






12 komentarjev:

  1. Ooo, "Vladka virus" se uspešno seli z bloga na blog. :) Tudi pri tebi se je zasidral in ti dal krasno idejo za čudovito čestitko. Občudujem vse, ki se lotevate tega rezljanja, lepljenja ... Ampak učinek je fantastičen.

    Copati so krasni!!

    OdgovoriIzbriši
  2. maaaa, so res dobri tile copatki...
    volna pa nalašč zamuja - da se bo nabralo še več idej:)

    pa rozi čestitka je tudi super. ravno prav vsega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vladka virus je res super zadeva. In orav luštno je pogledati te malo bolj kreativne čestitke. Luštno ti je uspela in prav všeč mi je barvna kombinacija, ki si jo uporabila.

    Copati so dobri, res. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super lušni so tile copati. Pa voščilnica tudi ;) A ne, da nas je Vladka vse okužla ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako ti je vse lepo uspelo!
    Copati so pravi krasotci.
    O Vladka virusu pa.......lepo je da si dobila tale virus, saj si naredila izjemno delo s tole roziko.

    OdgovoriIzbriši
  6. Te Ustvarjalne skrinje pa ne poznam :-)))) Vladka virus je zelo škodljiv?:-)))) Zelo sem vesela, da se ta moj virus, kot prvo širi in kot drugo tako dobro širi. Poznam te digitalne štampiljke, zelo so mi všeč. Si videla tudi tisto ptičjo hišico? Prekrasno si jih uporabila in sestavila eno res super lušno čestitko. Zelo mi je všeč tista zavesica in pa ta 3D lučka in pa seveda to valovito ozadje, ki razgiba čestitko. Glede copat pa to, vedno bolj me zanimajo ti izdelki iz filca, le zelo malo vem o tem, kako naredite ta filc. Krasni copati.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitka je zelo lepa in copatki, ti pa morajo bit topli:):)

    OdgovoriIzbriši
  8. Novorojenkina čestitka luštna ... sopati pa zakon ... res bi mi prav prišli eni takile ... prou tuhtam kako si jih nardila ... no filcat še nikol nisem probala in se mi prou nč ne sanja kako se to dela ... mogoče nekoč ...

    OdgovoriIzbriši
  9. Kakšne dobre zavese, super čestitka. Copatki pa izgledajo res hudo!

    OdgovoriIzbriši
  10. He he he najprej sem pomislila, d asem na Ustvarjalni skrinji. Super čestitka, copati so pa kulski :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovita je tale tvoja čestitka :-))

    OdgovoriIzbriši
  12. Super čestitkica, roza-rumena kombinacija ji prav pristoji.

    OdgovoriIzbriši